BEFs rådgivare

BEFs rådgivare

Har du problem eller frågor inom teknik, ekonomi, juridik, arbetsrätt, utbildning, lagar/förordningar osv. så är du välkommen att kontakta oss genom att ringa 070-698 70 72 eller maila info@bef.nu. Vi kanske inte har svaret direkt men tar fram det och kommer tillbaka eller sänder dig vidare till någon av våra duktiga rådgivare. Som medlem har du rätt till kortare rådgivning gratis av våra rådgivare som tillhör de ledande inom respektive område.

 

Entreprenadjuridik – Allmän juridik

Magnus Wollsén, WA Wollsén Albinsson Advokatbyrå
Tel: 0700-92 00 64  Mail: Magnus.Wollsen@wa-advokat.se
www.wa-advokat.se

BEF har avtal med advokatfirman WA Wollsén Albinsson Advokatbyrå angående medlemsservice inom entreprenadjuridik, affärsjuridik och skattefrågor. Vår kontaktperson är Magnus Wollsén med stor erfarenhet från bygg- och anläggningsbranschen med klienter ifrån UE-leden.

 

EXII/III-fordon, Säkerhetsrådgivare

Per Wilny, Farligt Gods Hjälpen AB
Tel: 070-547 30 40 Mail: pelle@fgh.nu

Per har mästerlig koll på transporter och fordon. Vid transport- och fordonsfrågor ger Per svar. Han är även säkerhetsrådgivare som krävs vid transporter över 1000 riskpoäng.

Hålinmätning

Bergknallen Konsult AB
Tel: 070- 277 67 87

De två första hålraderna på pallar över tio meter ska hålinmätas. För information om hålinmätning med kvalitet rekommenderar BEF ovanstående partners.

Arbetsmiljö och ADR

Åke Ahlgren
Tel: 070-515 80 24

Åke har ett förflutet som väg- och anläggare och husbyggare. Åke har jobbat med arbetsmiljö och smom konsult med inriktning på utveckling i företag och utbildning. De sista 15 åren innan han pensionerade sig jobbade han åt NCC med utveckling och strategi.