BEF

BEF
14 februari, 2017 Karin Enberg

BEF – Bergsprängnings Entreprenörernas Förening, är en branschorganisation för bergsprängare. De har idag ca 100 medlemsföretag och 40 aktivt stödjande partners. Medlemsföretag utför 85 % av ovanjordsprängningarna i Sverige.

BEF arbetar aktivt med att försöka förbättra bergsprängningsentreprenörernas villkor. Påverkar genom dialog myndigheter, beställare och övriga branschintressenter för en positiv utveckling av vår bransch. BEF verkar för att bergsprängningsbranschen ska uppnå en stabilare ställning i näringsliv och samhälle och finns till för att främja medlemmarnas ekonomiska intressen och stödja dem i såväl dagliga frågor som långsiktiga utvecklingsprojekt.

Läs mer på vår hemsida www.bef.nu

 

BEF Utbildning är en del av föreningen och erbjuder våra medlemmar, övriga bergsprängare, beställare och övriga branschaktörer för branschen relevanta utbildningar inom såväl teknik som administration. Exempel spräng och borr kort, ADR, dolor, bergsprängning för beställare, AMA och AB.

Vi sköter givetvis också utbildningarna inom BEF:s Auktorisations process. Vi har ett samarbete med Explosiv Utbildning, ett välrenommerat företag med lång erfarenhet från all typ av sprängtekniks utbildning, inte minst från gruv och tunnelarbeten. Vid kurser som AB och AMA använder vi marknadens främsta föreläsare.

Följ oss gärna på Facebook! och Twitter!